Afbeelding
Getty Images/iStockphoto

GRATIS webinar ‘Hoefproblemen, laat je paard er niet mee rondlopen’

Verzorging

Wat een fantastische actie!. We doen er alles aan om ons paard gezond te houden, we zorgen voor voldoende beweging, geven het beste voer, zoeken de beste instructie, training en huisvesting. Wat zeker zo belangrijk is in dit plaatje, zijn de hoeven van je paard, maar die worden nog wel eens vergeten. Goede zorg kan heel veel andere problemen voorkomen en een serieuze bijdrage kan leveren aan het welzijn van je paard. Wanneer doe je het goed en hoe kun je de hoeven van je paard het beste verzorgen en beschermen? 

Advertisement

Dit zijn vragen waarop je antwoord krijgt in het GRATIS webinar ‘Hoefproblemen, laat je paard er niet mee rondlopen!’, georganiseerd door Hoefslag, BIT & CAP en Cavalor. Dit gratis webinar vindt plaats op 22 maart om 19.30 uur. Meld je nu alvast aan, dan ben je zeker van deelname!

Meld je hier aan voor dit gratis webinar!

In het webinar op 22 maart delen twee experts hun kennis over de optimale verzorging van de paardenhoef. Roy den Bieman is een zeer ervaren en kundige hoefsmid. Hij gaat samen met Cavalor nutritionist Fien Demeyere in op het belang van de juiste hoefverzorging en het effect op het welzijn van het paard. 

Welzijn

Ben je geïnteresseerd in één van de volgende zaken en het welzijn van je paard, dan wil je dit webinar niet missen:

De optimale vochtbalans van de hoef (dus niet te droog, niet te vochtig); hoe werkt de hoefwerking en waarom is het belangrijk je hier bewust van te zijn; hoe (snel) groeit de hoef van een paard; hoefverzorging en het effect op beenstanden en duurzaamheid; managen van ‘probleemhoeven’; zijn hoefijzers nog wel van deze tijd?

Meld je nu aan voor dit webinar!

Heb je 22 maart geen tijd om dit interessante webinar te volgen? Geen probleem! Als je je aanmeldt, kun je dit webinar op een later tijdstip, wanneer het jou wel uitkomt, altijd terugkijken. Dus schrijf je vooral in en verdiep je nog meer in het welzijn van je paard!

Bron: De Hoefslag