Dinja van Liere - Hartsuijker
NK Dressuur 2022
© DigiShots
Dinja van Liere - Hartsuijker NK Dressuur 2022 © DigiShots DigiShots

Winactie | Tickets NK Dressuur (winnaars bekend)

Winacties

Van 25 tot en met 28 mei wordt het NK Dressuur in Ermelo georganiseerd. De titels zijn te verdelen bij de Para-dressuur, children, junioren, young riders, U25, ZZ-Zwaar, Lichte Tour en de Grand Prix. Wil jij erbij zijn? De Hoefslag mag tickets weggeven voor de vrijdag en de zondag!

Advertisement

Programma

Op vrijdag 26 mei zijn onder andere de Lichte Tour ruiters aan de beurt voor hun eerste rubriek. In de aanloop naar het NK is de selectiecriteria omhoog gegaan van 68% naar 70%. Het belooft dus een mooie wedstrijd te worden met topcombinaties. Verder zijn de finales van de Para-dressuur en de children en wordt het eerste onderdeel van het ZZ-Zwaar verreden.

Zondag 28 mei staat in het teken van de finales Kúr op muziek, voor de junioren, young riders, U25 en de Zware Tour. Verder is er een kleine finale voor de junioren en de young riders in de andere ring.

Winactie

De Hoefslag mag acht keer twee tickets weggeven voor de vrijdag en voor de zondag! Per setje van twee tickets ontvang je ook nog een parkeerkaart. Wil je erbij zijn en de tickets graag winnen? Vul dan dit formulier in. Maandag 22 mei maken we de winnaars bekend en wie weet zit jij daarbij!