Dressuur

Corinda Luttjeboer - Endyrava DC NK Dressuur 2019 © DigiShots
  • aangepast 29 juni 2021 18:48

Ticketverkoop NK Dressuur 2020 van start

Begin deze maand werd er bekendgemaakt dat het NK dressuur toch verreden gaat worden in 2020. De kaartenverkoop van deze wedstrijd is nu gestart.

Beste combinaties

Van donderdag 17 september tot en met zondag 20 september 2020 strijden de beste combinaties om de titels op het Nationaal Hippisch centrum in Ermelo. Op donderdag staan de eerste onderdelen van de Children, Junioren, Young Riders, Para Dressuur en U25 op het programma. Vrijdag staat in het teken van de jeugd en para dressuur finales. Tevens zal de ZZ-Zwaar met het eerste onderdeel van start gaan. De Zware Tour en Lichte tour zullen op zaterdag in het eerste onderdeel strijden om een finaleplaats. Tot slot zal de spannende strijd zal op zondag beslist worden in de Kür op muziek voor de Lichte en de Zware Tour.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website. Rekening houdend met de regels omtrent Covid-19 zijn alle plaatsen genummerd en houdt het kaartverkoopsysteem rekening met social distancing. Donderdag is de toegang gratis. Bron: KNHS Foto: Digishots

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties