Febe van Zwambagt - Edson
Longines FEI Dressage European Championships 2021
© DigiShots
Febe van Zwambagt - Edson Longines FEI Dressage European Championships 2021 © DigiShots Leanjo de Koster

Winactie | Welke abonnee wil lessen bij toptalent Febe van Zwambagt? (winnaar bekend)

Winacties

Febe van Zwambagt is pas 24 jaar, maar heeft al een enorme erelijst achter haar naam. Ze nam maar liefst zeven keer deel aan een EK en is inmiddels ook een succesvolle trainer bij de jeugd. Als abonnee van De Hoefslag maak je kans op een les van dit talent!

Advertisement

EK-medailles

Febe haar succes begon al bij de pony’s. In 2011, 2013 en 2014 maakte ze deel uit van het Nederlandse team op het EK. In 2012 was ze reserve. Ze won twee keer zilver met het team en één keer brons. In 2016 won ze op het EK junioren zilver in de Kür en brons met het team. Ook bij de young riders zetten de successen zich voort en won ze in 2018 zilver met het team en individueel zilver en brons. Bij de U25 heeft ze inmiddels drie keer in het oranje-team gezeten en nam goud, zilver en brons met het team mee naar huis.


Silver for team Netherlands Jessica Poelman, Jasmien de Koeyer, Monique Peutz, Febe van Zwambagt, Devenda Dijkstra Longines FEI Dressage European Championships 2021 © DigiShots - DigiShots

Inmiddels traint ze verschillende jeugdcombinaties succesvol en heeft ze ook als trainer al medailles binnengehaald.

Kans maken?

Wil jij een keer lessen bij Febe in Bergharen? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl en vertel waar jij graag aan zou willen werken met Febe.


Arnd Bronkhorst

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn. 

Podcast de 2e Hoefslag

Febe is te beluisteren in de Podcast de 2e Hoefslag samen met bondscoach Monique Peutz.


Febe van Zwambagt en Monique Peutz - Video: Robert Hüsken

Kijk hier het interview voor de podcast terug.

Talent van het jaar 2022

Febe is in de race voor KNHS talent van 2022. Breng hier je stem uit.


Afbeelding
Afbeelding
Febe van Zwambagt en Monique Peutz