Afbeelding

Abonnee krijgt les van eventingamazone Laura Hoogeveen *E-LEARNING VIDEO*

Instructie

Abonnee Cobi Bol mocht met haar merrie Facey Bowdey (v. Lascadell) van De Hoefslag een training volgen bij eventingamazine Laura Bergmans-Hoogeveen. Cobi (52) start B eventing en L dressuur. De grootste uitdaging in deze les is om de gretige Facey onder controle te houden.

Successen Laura

De 28-jarige Laura Bergmans-Hoogeveen won in 2017 brons met het team op het WK voor Landelijke Ruiters. Dit deed ze met Quibus (v. Quasimodo Z). In 2019 nam de succesvolle combinatie deel aan het EK. En maar liefst zeven maal vertegenwoordigde Laura met Quibus Nederland in een Nations Cup wedstrijd. Laura nam zelf ook nog eens deel aan drie andere EK’s en werd vier maal Nederlands kampioen. Op dit moment is zij op weg naar het hoogste niveau met Coraya Barones (v. Cream on top). Gedreven vertelt Laura: "In de sport wil ik het hoogst haalbare bereiken, maar mijn kennis overdragen vind ik ook super leuk om te doen en geeft veel energie.”

Deze video is voor álle volgers van De Hoefslag gratis te bekijken als cadeautje van NAF. Het hele instructieverhaal is gepubliceerd in Hoefslag nummer 15. Deze is te bestellen via www.paardenmagazines.nl.