Afbeelding

Wie wil lessen bij eventing-amazone Laura Hoogeveen?

Winacties

Voor de rubriek ‘Abonnee lest bij toptrainer’ in het magazine De Hoefslag, in het kader van de NAF-academy, zijn we op zoek naar iemand die bij Laura Hoogeveen wil lessen.

TeamNL

Laura is een ervaring amazone op internationaal niveau en rijdt eventing 2*, 3* en 4*. Verder maakt ze deel uit van TeamNL. Ben jij geïnteresseerd in eventing en heb je altijd al eens bij een toptrainer willen rijden? Dan is dit je kans!

Wie weet word jij uitgekozen

Ben je abonnee van De Hoefslag? Dan kun je een mail sturen naar hoefslag@mphorses.nl met de gegevens van jou en je paard met foto en/of video. Wie weet word jij uitgekozen om bij Laura in Weert te trainen.

Nog geen abonnee?

Nog geen abonnee? Wellicht is dit het moment om daar iets in te veranderen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot alle premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.

Foto: Arnd Bronkhorst EK