Ines Veldboer met Debbehoeve’s Mistique
Ines Veldboer met Debbehoeve’s Mistique

Ines Veldboer: “Mistique is een fantastisch paard”

Dressuur

Ines Veldboer won zaterdag met Debbehoeve’s Mistique (v. Ferdinand) de vierjarige rubriek op de KWPN Noord-Holland Cup. De verrichting werd beloond met 87%.

Advertisement

Eerste wedstrijd

Het was de eerste wedstrijd samen voor deze combinatie. Ines vertelt “Mistique is een fantastisch paard en ze liep ook heel erg fijn. Ook op vreemd terrein is ze super braaf. Voor mijn gevoel konden de verruimingen in draf nog iets beter. Ze heeft drie sterke gangen en beweegt met veel takt en balans. Ze staat pas een maand bij ons op stal dus ik kan niet meer dan tevreden zijn.”

Opleiden

De galop en totaal indruk werden beloond met een 9, de andere onderdelen met een 8,5. “De juryleden gaven als commentaar dat ze fijn was voorgesteld en met heel veel balans door de baan ging. Ook roemden ze haar drie goede gangen. Ik ga haar nu verder opleiden en het volgende doel zijn de regio kampioenschappen in de L1. Binnenkort starten de selecties en ik geniet enorm van haar werkwilligheid.”

Succesvol

Ines is werkzaam bij de Debbehoeve in de ochtend en in de middag rijdt ze de paarden thuis. “Het was een succesvolle dag voor de Debbehoeve. We gingen met drie paarden er naar toe en het kon niet beter. Ik werd eerste met 87 punten, Marije van Tuijl werd tweede met Mission van de Debbehoeve met 86 punten en Megan van der Molen met Maximus van de Debbehoeve werd derde met 85 punten. Thuis heb ik vijf paarden staan, Mistique, een negenjarige Johnson waarmee ik Junioren rij, een vijfjarige van Guardian S, een Z2-pony en 2,5jarige van Vivaldi.”

Bron: Hoefslag, overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan. 

Foto: Ines Veldboer