Afbeelding
HV Photograhpy

Febe van Zwambagt: “Bosco doet super goed zijn best, ik kan alleen maar positief zijn!”

Dressuur

Febe van Zwambagt heeft sinds kort de negenjarige palomino hengst Bosco (v. Benicio), in eigendom van Stal Rom Vermunt VOF en Bruver BV, bij haar op stal staan. Hij is een hengst met een opvallende kleur en een goed karakter. Febe vertelt over haar plannen met hem. 

Advertisement

Ambitieus

“Het gaat eigenlijk hartstikke goed en we leren elkaar steeds beter kennen. Als ik het voor mijn gevoel af heb en het gaat helemaal naar mijn zin, dan neem ik hem eerst een keertje mee op oefendressuur en als dat helemaal goed gaat, wil ik een keertje Prix St. Georges starten. Dan zou het leuk zijn als we daarna een paar keer U25 mogen gaan rijden. Dus dat zijn ambitieuze plannen en het zit er naar mijn idee echt in!”, vertelt Febe. 

Eigen karakter

Ze vervolgt: “Sinds een maand heb ik Bosco onder het zadel. Het gaat echt heel goed en iedereen hier op stal is dol op hem. Hij doet super goed zijn best en ik kan alleen maar positief over hem zijn. Het is een heerlijk paard om mee te werken en mee te trainen. Hij heeft wel echt een eigen karakter, maar dat vind ik juist leuk aan die beesten. Hij heeft niet echt een standaardkleur, maar dat vind ik juist iets hebben. Hij geeft mij ook zo’n fijn gevoel tijdens het trainen. Ik dacht waarom ook niet, dus het is echt leuk om met Bosco mee aan de slag te gaan.” 

Diepvriessperma

“Aankomend jaar is de hengst alleen beschikbaar voor diepvriessperma. Zo kan hij mooi focussen op de sport en kunnen wij samen verder borduren”, sluit Febe af. 

Bosco is dus beschikbaar voor de fokkers. Voor meer informatie over hem kunt u terecht op: www.hengstbosco.nl 

Bron: Hoefslag / Overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan