Afbeelding

Winactie | Lekker lezen in de vakantie: De Hoefslag geeft ‘The Robber’ weg (winnaar bekend)

Winacties

Kijk jij ook uit naar de vakantie, ergens in het buitenland? Of blijf je gewoon lekker thuis bij je paard(en)? Ook heerlijk! En ook dan kom je misschien toch méér aan lezen toe. En wat is er leuker dan te lezen over ... paarden! ‘The Robber’ is een absolute aanrader, die je in één keer uitleest.

Advertisement

Niet zomaar een paard!

Het boek ‘The Robber’ gaat over het beroemde springpaard The Robber. Een waargebeurd verhaal over de schimmel die in de jaren zeventig grote roem vergaarde en uitgroeide tot een publiekslieveling. 

Slechte ervaringen met mensen in combinatie met een zeer bijzonder karakter, zorgen ervoor dat The Robber als onhandelbaar paard te boek staat. Hij laat zich niet berijden na een zware blessure en de slager lijkt het lot te worden voor het jonge paard. 

Van verguisd tot meest gewild

Totdat het pad van de Limburgse amateurruiter Frans van Herten kruist met het pad van The Robber. Hij gaat aan de slag gaat met de schimmel, geheel op eigen wijze. Hij ontdekt het extreme talent dat er in dit paard schuilt. Hun gezamenlijke carrière verloopt vervolgens met ups en downs, maar uiteindelijk groeit de combinatie uit tot de beste van het land en wordt The Robber het meest gewilde springpaard ter wereld. Dat terwijl hij in zijn jonge jaren verguisd werd. De verbazing over zijn kwaliteiten klinkt door in de vele artikelen die in die tijd over de schimmel geschreven zijn. 

Peter van Pinxteren schreef het verhaal, dat ook een ode is aan de bijzondere band die we als mensen met dieren en met paarden in het bijzonder, kunnen hebben.

Hoefslag mag één exemplaar ter waarde van €21,50 weggeven aan een abonnee. Wil jij kans maken? Stuur dan een mail met je je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl o.v.v. Weggeefactie The Robber.

Niet gewonnen? Op de website www.therobber.nl lees je meer informatie over het boek en vind je ook de verkoopadressen. Veel leesplezier!

Geen abonnee?

Nog geen abonnee? Dan is dit misschien een mooi moment om hier verandering in te brengen. Voor maar €11,50 per maand krijg jij 16x per jaar Hoefslag Magazine in de bus, bekijk je op dehoefslag.nl meer dan 25 online Masterclasses met de beste trainers uit Europa en lees je alle premium berichten met achtergronden, opinie en interviews op dehoefslag.nl. Daarnaast maak je dus kans om iets te winnen in onze vele winacties.