Ruitervoorkeuren
Ruitervoorkeuren Foto: Sabine Timman

Hoefslag Winactie: Test je ruitervoorkeuren

Algemeen
Advertisement
We vinden het in het dagelijkse leven heel gewoon dat we linkshandig of rechtshandig zijn. Maar wist je dat je als ruiter ook bepaalde ruitervoorkeuren hebt? En als je je bewust bent van jouw voorkeuren, dat enorm kan helpen bij het ontwikkelen van je ruitergevoel. Hoefslag mag een van haar lezers een complete ruitervoorkeurentest geven.

Ruitervoorkeuren

Je ruitervoorkeuren kunnen op verschillende zaken betrekking hebben. Heb jij een grove of een fijne motoriek hebt, kijk je op detail of globaal, en wat zijn jouw natuurlijke voorkeursposities van je schouder, hand en ellebogen? En hoe fijn zou het zijn als jij weet of je een Walking Bottom of een Walking Top hebt?

Betere ruiter

Als jij weet wat je ruitervoorkeuren zijn, dan begrijp je bepaalde scheefheid of blokkades van je paard in ene keer beter (die kwamen dan toch echt door jou, terwijl jij dacht dat je recht zat) en het bewust worden van je ruitervoorkeuren helpt je om een nog betere ruiter te worden. De Hoefslag Magazine lezers zijn hier al meer bekend mee. Suzan van Heemskerk schreef over ruitervoorkeuren een serie, die je in het magazine hebt terug kunnen lezen.

Laat jij je voorkeuren in kaart brengen?

Voor de slotaflevering van onze serie zoeken we een Hoefslag magazine abonnee die zijn of haar ruitervoorkeuren in kaart wil laten brengen door Suzanne van Heemskerk. Wij maken er een verslag met foto’s van en je kan het allemaal nog eens teruglezen in Hoefslag Magazine. Ben je nog geen abonnee? Dan is dat zo geregeld. Ben je toevallig op het CHIO Rotterdam loop dan even naar onze stand en sluit daar je abonnement af. Ben je gewoon thuis, dan kan je lid worden via deze link.

Geef jezelf op!

Wil je jezelf compleet laten testen op je voorkeuren? Stuur dan vóór 9 juli een mail naar hoefslag@mediaprimair.nl met gegevens over je rijervaring en waarom jij gekozen zou moeten worden voor deze kans. Bron: Hoefslag Foto: Sabine Timman