Afbeelding
Nikki de Kerf

Winactie | Tickets Dag van het oudere paard in Soest (winnaars bekend)

Winacties

Ook in 2023 organiseert Stichting De Paardenkamp in Soest de Dag van het Oudere Paard. Op zaterdag 17 juni 2023 ben je van harte welkom om allerlei zeer interessante lezingen over de voeding, verzorging en het gedrag van ouder wordende paarden bij te wonen.

Advertisement

60 jaar!

Nederland telt naar schatting zo’n 45.000 bejaarde paarden en pony’s. Stichting De Paardenkamp zorgt voor zo’n 120 bejaarde paarden. Al 60 jaar! De Paardenkamp heeft dan ook heel veel kennis en ervaring opgedaan over de verzorging van oudere paarden. Tijdens de Dag van het Oudere Paard wisselen we, samen met zo’n 25 experts, onze kennis graag uit, zodat je jouw paard of pony de juiste verzorging en een fijne oude dag kan geven.

Dierenartsen en andere deskundigen

Naast medewerkers van De Paardenkamp, zijn er talloze dierenartsen op het terrein te vinden tijdens de Dag van het Oudere Paard. De vaste praktijk Wellensiek Dierenartsen is uiteraard van de partij en daarnaast werken ze tijdens dit evenement intensief samen met de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Ook andere hippische deskundigen mogen op 17 juni niet ontbreken! Een overzicht van alle sprekers vind je hier.

Winactie

De Hoefslag mag 10 tickets weggeven voor deze mooie dag! Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in en wie weet ben jij er bij!

Voor meer informatie over de dag klik je hier.