Afbeelding

Winactie | Boek ‘Waarom kan een paard niet boeren?’ (winnaar bekend)

Winacties

Wat een ontzettend vermakelijk, maar ook leerzaam boek is ‘Waarom kan een paard niet boeren?’ Het staat vol met feitjes en weetjes over onze geliefde viervoeter. Dingen waar je misschien zelf nooit bij hebt stil gestaan of die je gewoon nog niet wist.

Advertisement

Mooie en grappige illustraties

Wist jij eigenlijk waarom een paard niet kan boeren? Het antwoord hierop en op nog veel meer vragen worden beantwoord in dit boek, dat voorzien is van heel veel mooie, maar ook grappige illustraties door Lili Snowden-Fine. De auteur Nick Crumpton is zoöloog. Hij promoveerde aan de universiteit van Cambridge om vervolgens aan de slag te gaan als voorlichter bij het Londense natuurhistorisch museum en als journalist en onderzoeker voor de BBC. Inmiddels werkt hij voor de Royal Society en schrijft hij boeken voor volwassenen en kinderen. Het boek is vertaald uit het Engels en is verkrijgbaar in de betere boekhandel via uitgever Lemniscaat, voor maar €14,99. Een heel leuk boek om jezelf of iemand anders cadeau te geven.

Winnen?

De Hoefslag mag ook een exemplaar weg geven aan een abonnee. Wil jij kans maken? Stuur dan een mail naar hoefslag@mediaprimair.nl en misschien staat dit vrolijke en verrassende boek straks bij jou in de kast.