Afbeelding

Winactie | Biomechanica van het paard (winnaar bekend)

Winacties

De laatste jaren zijn we ons er steeds meer van bewust dat je je moet verdiepen in de biomechanica van je paard om hem op de juiste manier te trainen. Deze bewustwording is ook een goede stap richting het optimaliseren van het welzijn van paarden. Als je niet weet waar je op zit, kun je een paard ook nooit op de juiste manier rijden en scholen.

Advertisement

In begrijpelijke taal

Er zijn genoeg boeken over dit onderwerp te vinden, maar vaak is het taaie kost om doorheen te komen. Dat is niet echt uitnodigend om te lezen dus. Lisanne Thomas schreef een boek, Biomechanica van het paard, waarin ze de wetenschap van de bewegingsleer samen vat in begrijpelijke taal. In dit boek leer je door middel van duidelijke beelden en heldere uitleg om van je paard een ‘happy athlete’ te maken en op een voor het paard verantwoorde manier te rijden. Je leert begrijpen waarom bepaalde houdingen en bewegingen een positief of juist een schadelijk effect op je paard hebben. Een goed bewegend paard zit lekkerder in zijn vel en voelt zich beter, fysiek en mentaal. Dat willen we toch allemaal?

Winactie

De Hoefslag mag een exemplaar van dit interessante boek ter waarde van €22,95 weggeven aan een abonnee. Kans maken? Vul dan dit formulier in en wie weet kun jij je straks nog meer verdiepen in je paard.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.