Afbeelding

Winactie | Boek Dressuur op gelijke voet (winnaar bekend)

Winacties

In Hoefslag 14 lees je de interessante instructie van Bastiaan de Recht over het trainen van je paard aan de lange teugels. Ook kun je de e-learning video hierover terugkijken op dehoefslag.nl. Bastiaan heeft over dit onderwerp ook een boek overgeschreven: ‘Dressuur op gelijke voet’. Dit boek kun je nu winnen!

Advertisement

Vanaf de grond

Het boek laat zien hoe je een paard vanaf de grond op kan leiden tot het hoogste niveau. Via een logische opbouw worden alle onderdelen van de klassieke rijkunst behandeld. Beginnend bij het trainen in vrijheid, neem hij je mee in alle facetten van de klassieke grondtraining. Trainen aan de hand, aan de longe, aan de dubbele longe, aan de lange teugel in Franse en Italiaanse stijl en leuke oefeningen om je paard te stretchen. Bij alles wordt uitgelegd hoe je het moet doen, waarom en waar je op moet letten. 

Biomechanica en leergedrag centraal

De biomechanica en het leergedrag van het paard staan daarbij steeds centraal. Het is een compleet naslagwerk voor elk niveau, waar je telkens weer op terug kunt vallen. Training vanaf de grond is een belangrijk aspect binnen de training en opleiding van het paard. Trainen vanaf de grond kan mogelijkheden en resultaten bieden die onder het zadel uitblijven. Reeds geleerde oefeningen kunnen er makkelijker van worden en in kwaliteit toenemen. 

Winactie

De Hoefslag mag twee exemplaren van dit leerzame boek weggeven aan abonnees. Wil je mee doen? Vul dan dit formulier in.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.