Afbeelding

Winactie | Catago Fir-Tech pro tendon pad (winnaar bekend)

Winacties

Welzijn van de paarden staat altijd op één. Tegenwoordig hebben we allemaal een heel team van specialisten om onze paarden heen voor de beste verzorging. Gelukkig kun je zelf ook veel doen. 

Advertisement

Infraroodgolven

Catago heeft een hele lijn producten met infraroodgolven, waarmee je de doorbloeding van spier- en bindweefsel verbetert en spanning in spieren vermindert. Zo ook de Fir-Tech pro tendon pad in combinatie met de Stable boots. De tendon pads passen perfect in de Stable boots. Je maakt ze daarin vast met klittenband en de accu zit aan de buitenzijde. Met één knop kun je de warmte regelen en de pad aan en uit zetten. Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken: voor de training om pezen en weefsel voor te bereiden op wat komt, maar ook om het herstel te bevorderen na het werk of bij blessures. Het is eenvoudig in gebruik, kost weinig tijd en het doet veel voor het welbevinden van je paard!

Winactie

De Hoefslag mag aan een abonnee zo’n prachtige set weggeven van Catago bestaande uit Stable Boots (t.w.v. €154,-) en Tendon pads (t.w.v. €159,95). Wil je meedoen? Vul dan dit formulier in. Voor meer informatie over dit product kun je kijken op: catago.dk.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.