Afbeelding

Winactie | Boek Speurwerk met paarden (winnaar bekend)

Winacties

‘Speurwerk met paarden’ is het eerste praktische boek dat beschrijft hoe je speurwerk integreert in het leven van gedomesticeerde paarden. Gedrag, welzijn en de band tussen paard en mens worden hierdoor positief beïnvloed. Speurwerk is een nieuwe discipline binnen het paard-mensveld.

Advertisement

Rachaël Draaisma

Rachaël Draaisma reikt de lezer een breed palet van informatie aan. De lezer kan hierdoor speuractiviteiten en andere zintuiglijke verrijkingsoefeningen starten met zijn paard. Zoals het paard zelfstandig stimuli laten ontdekken uit de menselijke omgeving of hem te leren een voetstappenspoor te volgen om vermiste personen of voertassen te vinden. Ook krijgt de lezer achtergrondinformatie over de neus van het paard en de biomechanica tijdens het speuren. Draaisma geeft aan hoe speurwerk het welzijn en de ontwikkeling van het paard, zijn leervermogen, socialisatie en band met de mens verbetert. 

Winactie

Speurwerk met paarden is makkelijk toepasbaar voor iedereen die met paarden werkt, ongeacht niveau en discipline. Het kan zowel in kleine ruimten als in grotere gebieden en op verschillende ondergronden worden gedaan. Dit boek brengt jou en je paard enorme voordelen. De Hoefslag mag drie exemplaren van dit boek weggeven. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in en wie weet staat hij binnenkort bij jou in de kast!

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.