Afbeelding

Winactie | Boek Romantische paardenfotografie (winnaar bekend)

Winacties

Eliane van Schaik is fotografe en maakt de prachtigste foto’s van paarden. Ze staat bekend om haar romantische paardenfoto’s met een unieke sfeer beleving. Eliane deelt heel graag ervaringen in het mooie boek ‘Romantische paardenfotografie‘. Jij kunt dit boek winnen!

Advertisement

Theoretische kennis en tips

Wil jij graag leren hoe je de magische band tussen paard en mens op een sfeervolle wijze vast kan leggen? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen als fotograaf in jouw onderneming? Wil jij weten wat de workflow en werkwijze van Eliane is? Dan is dit boek perfect voor jou. In dit boek kom je alles te weten om dat ene speciale moment te creëren en in beeld te pakken. Je krijgt naast de theoretische kennis ook allerlei tips voor het kiezen van je locatie, het aansturen van het model en nog veel meer. 

Ondernemen

Ook kom je in dit boek thema’s tegen rondom het creatief ondernemen als fotograaf. Thema’s zoals personal branding, selfcare, online zichtbaarheid en nog veel meer. Het is niet alleen een heel leerzaam boek voor wie zich wil ontwikkelen in paardenfotografie, het is ook nog eens een heel mooi naslagwerk met de prachtigste foto’s. De Hoefslag mag één exemplaar (t.w.v. €32,50) weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl en wie weet staat hij binnenkort bij jou in de kast. Je kunt hem ook bestellen via www.elianevanschaikphotography.com.

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.