Afbeelding

Winactie | Boek ‘Paardentypen‘ Eric Laarakker (winnaar bekend)

Winacties

Is jouw paard eigenlijk wel jouw type? Is het een stoer houttype, een vurig showpaard, een gezellig aardepaard, een koel metaalpaard of een gevoelig waterpaard? Ontdek het met dit boek!

Advertisement

Vijf elementen

De vijf elementen theorie (Wu Xing) is een indeling in vijf verschillende karaktertypen volgens de Chinese geneeskunde en is door Eric Laarakker vertaald naar paarden. Het type heeft niet alleen invloed op het karakter, maar ook op de omgang, huisvesting, training, voeding en zelfs op de gezondheid van je paard. In dit prettig geschreven en mooi geïllustreerde boek wordt het allemaal uitgelegd. Daarnaast kun je zien welk type je zelf bent en het type van je paard vaststellen door middel van een uitgebreide vragenlijst. Door kennis van de vijf elementen zul je je paard beter kunnen begrijpen, trainen en verzorgen.

Eric Laarakker

Sinds zijn afstuderen als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in 1992, is de auteur van dit boek, Eric Laarakker, werkzaam als dierenarts en onderzoeker. Daarnaast is hij vanaf 1988 acupuncturist en vanaf 1992 ook chiropractor. In 1995 richtte hij zijn holistische praktijk voor dieren, Den Hoek, op. 

Winnen

De Hoefslag mag één exemplaar van dit leerzame boek weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in.

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.