Afbeelding

Winactie | Boek ‘Waar heeft mijn paard pijn?’ (winnaar bekend)

Winacties

Elk paard verdient het om klachtenvrij te leven. Leer je paard beter kennen, maar leer ook hoe je hem zelf kunt onderzoeken met het boek ‘Waar heeft mijn paard pijn?’ van Dr. Renee Tucker. 

Advertisement

Praktisch naslagwerk

Het is een praktisch naslagwerk met 27 eenvoudige bodychecks die je zelf kunt uitvoeren bij je paard. Je leert de normale bewegingsvrijheid van je paard kennen, zodat je onregelmatigheden leert herkennen en je kunt ‘mysterieuze’ kwalen oplossen bij je paard. Het kan zijn dat bepaalde gedragsproblemen hun oorsprong vinden in kleine of grote pijntjes. Hoe fijn is het als je dit in een vroeg stadium al kunt ontdekken en dus verhelpen? 

Klachtenlijst

In het boek leer je ook hoe je mogelijke problemen kunt bespreken met je hoefsmid, dierenarts en andere specialisten. Het boek bevat ook een uitgebreide klachtenlijst; noem de klacht en zie waar je de oplossing moet zoeken. Verder geeft het je een inkijkje in chiropractie bij paarden. Wat is het, hoe werkt het en wanneer pas je het toe?

Winnen

De Hoefslag mag één exemplaar van dit leerzame naslagwerk weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Stuur dan een mail met je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl en wie weet staat hij binnenkort bij jou in de kast. Kun je niet wachten om met dit boek aan de slag te gaan bij jouw paard? Je kunt hem ook bestellen bij de betere boekhandel voor €29,95. www.bloemendaluitgevers.com

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.