Afbeelding

Win actie | Ruiter ondergoed Guts&Glory (winnaar bekend)

Winacties

Op de site van De Hoefslag hebben we een poll geplaatst over doorrijden en we stonden er versteld van hoeveel mensen daar last van hebben. Bij het rijden van meerdere paarden op een dag krijg je al snel last van de randjes van een gewone slip. Voor sommige mensen helpt het dragen van een string, maar dat geldt niet voor iedereen. Guts&Glory heeft daarom speciaal ruiter ondergoed ontwikkelt. Jij kunt dat winnen!

Advertisement

Ontwikkeling kleding

Tegenwoordig wordt er heel veel aan ontwikkeling van stoffen en dus kleding gedaan, zeker ook voor wat betreft rijkleding en sportkleding, maar ondergoed daar denk je verder niet zo over na. Guts&Glory Underwear deed dit wel en ontwikkelde ondergoed voor vrouwen, speciaal om mee te sporten en paard te rijden. 


Twee soorten ondergoed

Ze hebben twee soorten ondergoed; een string en een boxershort, in stoere kleuren met zwart en donkergroen en je kunt ook kiezen voor een zebra-printje. De stof is heel zacht en heeft fijne stretch, waardoor het aanvoelt als een tweede huid. Verder heeft het een mooie brede band, zodat het goed aansluit.


Vaarwel ongemakken en schurende randjes

Met ondergoed van Guts&Glory heb je geen last meer van schurende randjes, ongemakken door verschuiven of een geïrriteerde huid. Dit ondergoed draagt heerlijk, ook als je meerdere paarden op een dag rijdt. Natuurlijk kun je het ook dragen als je gaat sporten. Kijk voor meer informatie op gutsglory-underwear.com 

Winnen?

De Hoefslag mag ondergoed van Guts&Glory weggeven!! Ben je abonnee en wil je in aanmerking komen? Stuur dan een email met je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl.

Geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot alle premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding
Afbeelding