Afbeelding

Winactie | Boek Motiverende Gespreksvoering voor Paardencoaches (winnaar bekend)

Winacties

Met meer dan 400 coachsessies tussen mens en paard, is Rosa van Veen een expert op het gebied van coachen met paarden. Velen kennen haar als een pionier en voorloper in het nog jonge vakgebied van paardencoaching. Zij is oprichter van Open2Contact en de Vereniging Paarden Coaching Nederland. Jij kunt haar boek ‘Motoverende Gespreksvoering voor Paardencoaches’ winnen!

Advertisement

Achtergrond en tools

Met ‘Motiverende Gespreksvoering voor Paardencoaches’ richt zij zich zowel op paardencoaches in opleiding als ervaren coaches die zich willen verdiepen in het vormgeven van coachsessies. Rosa zet feiten en ervaringen op een rij en geeft naast gedegen inzicht in de achtergrond en definitie van paardencoaching, ook praktische tools en werkvormen om direct mee aan de slag te gaan. 

Ook niet coaches

Echter, ook als je geen paardencoach bent, kun je veel leren van dit boek en toepassen in je eigen situatie. Het is een kleurrijk boek boordevol prachtige foto’s. Dat paarden heel gevoelig zijn wisten we al. Ze spiegelen het gedrag van ons mensen en met name het onbewuste, het non-verbale. In dit boek komt Rosa met vernieuwde toepassingen van de wetenschappelijk onderbouwde methode Motiverende Gespreksvoering (MGV). Een onmisbaar boek voor iedereen die geïnteresseerd is in de kracht van paardencoaching. 

Winnen

De Hoefslag mag één exemplaar ter waarde van €49,95 weggeven aan een abonnee. Vul hier het formulier in en wie weet kun jij je kennis binnenkort bijspijkeren met dit interessante boek.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.


Afbeelding