Afbeelding

Winactie | Boek Freestyle en dressuurmatig rijden van Emiel Voest (winnaar bekend)

Winacties

In dit boek van de Freestyle Academy: ‘Freestyle en Dressuurmatig rijden’ wordt op twee manieren de link gelegd tussen het trainen van een paard vanaf de grond volgens het Freestyle-systeem en anderzijds het dressuurmatig trainen van een paard onder het zadel.

Advertisement

Interessant en noodzakelijk

In deel 1 wordt het verschil uitgelegd tussen dressuurmatig rijden en dressuur rijden. Vanuit het principe dat we het paard moeten trainen om een ruiter verantwoord te kunnen dragen neemt dit boek je mee door alle rijtechnieken die voor iedereen interessant en noodzakelijk zijn. Op alle rijtechnische vragen geeft dit boek jou een antwoord. Het boek is geschreven op basis van: wat, hoe en waarom. Het boek geeft je een leidraad voor oefeningen die je kunt rijden en eindigt met een heldere uiteenzetting over de belangrijkste zijgangen. 

Belevingswereld van het paard

In deel 2 (hetzelfde boek) word je meegenomen in de belevingswereld van het paard. Wat zijn de gevolgen van het natuurlijke gedrag, hoe ga je daar mee om? Tijdens het rijden moet het lichaam van het paard anders functioneren dan in de natuur. Dat wordt in dit deel van het boek uitgebreid toegelicht. Dit 200 pagina’s tellende boek is met zorg samengesteld door Emiel Voest en zijn vrouw Chaja Kolthoff- Voest. 

Winactie

De Hoefslag mag een exemplaar van dit leerzame boek, ter waarde van €37,50, weggeven aan een abonnee. Wil jij kans maken? Vul dan dit formulier in. Kijk op klik hier om het boek zelf te bestellen.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.