Afbeelding

Winactie | BR stijgbeugels Lavarone

Winacties

Veiligheid voorop en tegenwoordig zijn er heel veel producten voor de veiligheid van iedere ruiter. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. We kennen allemaal de verhalen wel of hebben het zelf mee gemaakt. Je valt van je paard en je voet blijft in de beugel zitten. Aan de gevolgen moet je toch niet denken? Er zijn zelfs mensen overleden, omdat ze achter een paard aan getrokken werden. Vreselijk! Gelukkig zijn er tegenwoordig veiligheidsbeugels op de markt, die openklikken als je van je paard valt. 

Advertisement

Luxe stijgbeugels

BR is een merk dat steeds weer blijft door ontwikkelen. Zo ook met de luxe stijgbeugels Lavarone. Deze stijgbeugels vallen op door het glanzende design en hebben een magnetisch veiligheidsmechanisme. Het gewicht van de ruiter zorgt ervoor dat de beugel opent bij een val. Zo blijf je dus niet in de beugel hangen. De beugel sluit ook weer automatisch en kan dus niet ergens achter blijven hangen of je paard verwonden. De beugel geeft opvallend veel steun. De doorgang waar je stijgbeugelriem doorheen moet, is iets asymmetrisch, daardoor wordt je voet in de juiste positie gehouden en je beenligging verbetert.


Winactie

De Hoefslag mag aan een abonnee zo’n prachtige set beugels van BR weggeven ter waarde van €134,95. Wil je meedoen? Vul dan dit formulier in. Je kunt kiezen uit: zwart, zilver/ zwart, rood/zwart, zilver/blauw en titanium/zilver. Voor meer informatie over dit product kun je kijken op: www.br.nl.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding