Afbeelding
Foto: Karin de Haan

Winactie | Doderm Hydro RepairGel (winnaar bekend)

Winacties

Het is weer de tijd van het jaar. De weilanden en paddocks zijn flink nat, dus mok ligt op de loer. Doderm heeft nu een nieuw middel tegen mok; Doderm Hydro Repair Gel. Dit werkt trouwens niet alleen tegen mok, maar ook ter ondersteuning van andere huidirritaties.

Advertisement

Zonder antibiotica

Het is een gel zonder antibiotica en corticosteroïden, gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Bij het nieuwe Doderm gaat het om het herstel van het evenwicht via bacteriën die van nature op de huid aanwezig zijn, het microbioom. Om dit middel te maken worden de antistoffen uit koeienbiest gebruikt. Doderm produceert met natuurlijke grondstoffen ontstekingsremmers die antibiotica op veel plaatsen overbodig maken.

Winactie

De Hoefslag mag twee tubes van de Hydro Repair Gel, ter waarde van €27,50,  weggeven aan abonnees. Wil je mee doen? Vul dan dit formulier in.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn. 

Meer info: www.doderm.nl