Afbeelding

Holsteiner vererver Catoki naar Zangersheide

Springen
Advertisement
Catoki heeft op 22-jarige leeftijd een andere naam gekregen. Hij heeft nu officieel Catoki Z en hij staat op de Zangersheide-fokkerij.

Een van de beste hengsten

"Met de komst van Catoki Z brengt de Zangersheide-hengst een van de beste hengsten ter wereld naar Lanaken," schrijft Judy-Ann Melchior en haar team verheugd op de website van Zangersheide. Catoki heeft zich al bewezen op het hoogste niveau onder Philipp Weishaupt en uiteindelijk met de Deense Emil Hallundbaek in het zadel.

Prestaties

Onder Catoki's prestaties zien we onder andere Nations Cup-overwinningen in Calgary en Hickstead. Het Wereldkampioenschap springen in Bordeaux en tal van andere overwinningen en plaatsingen op het hoogste niveau.

Zangersheide

De nakomelingen van Catoki hebben nu meer dan drie miljoen euro over de hele wereld bij elkaar gesprongen. Als je een veulen uit de 22-jarige hengst wil, moet je nu je merrie naar de Zangersheide-stoeterij rijden, want Catoki is nu naar daar verhuisd en de merries moeten daar worden geïnsemineerd. Bron: St-georg Foto: Remco Veurink