Afbeelding
www.arnd.nl

Winactie | Twee springcombinaties gezocht voor instructie bij Wout-Jan van der Schans (combinaties bekend)

Winacties

Voor een artikel in De Hoefslag zijn we op zoek naar springcombinaties die bij Wout-Jan van der Schans willen trainen.

Advertisement

We gaan eerst kijken naar het exterieur van je paard en wat de verwachtingen zijn onder het zadel op basis van dat exterieur. Daarna ga je aan de slag onder het zadel met Wout-Jan. De les zal plaatsvinden bij Wout-Jan in Nijkerk in de week van 5 februari. Wout-Jan heeft zelf een indrukwekkende carrière in de internationale springsport achter de rug en is nog altijd actief op het hoogste niveau. Daarnaast is hij voorzitter van de hengstenkeuringscommissie springen. Hij heeft dus alle kennis in huis om een springpaard te beoordelen op stand en onder het zadel en om combinaties verder op weg te helpen.

Winactie

Wil jij in aanmerking komen voor deze zeer interessante instructie? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl met je motivatie. Graag met foto en/of video.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.


Wout Jan van der Schans KNHS Trainingsseminar Springen 2020 © DigiShots - DigiShots


© DigiShots