.
© DigiShots
. © DigiShots Leanjo de Koster

Winactie | ZZ-Zwaar combinatie gezocht voor een artikel in Hoefslag magazine (combinatie bekend)

Winacties

Voor een instructie artikel in Hoefslag magazine zijn we op zoek naar een ZZ-Zwaar combinatie. Internationaal Grand Prix jurylid Janine van Twist verzorgt een proef gerichte les op dit niveau, waar vervolgens een artikel van gemaakt wordt, inclusief prachtige foto’s en een e-learning.

Advertisement

Leerzaam

Rij je op ZZ-Zwaar niveau met je paard en lijkt het je leuk om zeer leerzame tips te krijgen voor het rijden van de proeven? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl met je motivatie. Graag ook met vermelding van je woonplaats. We vinden het fijn als je een foto van jou en je paard stuurt. Een filmpje is nóg beter! Wil je ook je beschikbaarheid aangeven? Dit in verband met de vakantieperiode. Let op dit is een actie voor abonnees! 

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.