Afbeelding

Wie wil bij Dinja van Liere lessen? (Deelnemer bekend)

Winacties

Voor een artikel in Hoefslag magazine, met bijbehorende e-learning, zijn we op zoek naar een abonnee die bij Dinja van Liere wil lessen. Dinja is in korte tijd doorgestroomd naar de wereldtop en boekt met haar jongere paarden ook grote successen.

Advertisement

Kans maken?

De les van Dinja wordt gegeven op haar locatie in Uden. Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl met je motivatie en informatie over jou en je paard en waar je aan wilt werken. Het zou mooi zijn als je foto’s en/of een filmpje mee kunt sturen.

Nog geen abonnee? 

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.