Afbeelding

Winactie | Kalender Horse and Hunk 2023! (winnaars bekend)

Winacties

Bij veel stallen (en slaapkamers) is hij niet meer weg te denken: de Horse and Hunks kalender. Voor de kalender van 2023 poseerden weer twaalf uitverkoren knappe en gespierde mannen voor het goede doel. Zwoele blikken en fraaie sixpacks. Kun jij het aan? De kalender kun je winnen bij De Hoefslag!

Advertisement

Actie foto’s

“Sommige modellen maken voor het eerst kennis met een paard, dat is altijd even wennen. Dan nemen we wat extra tijd voor de shoot zodat iedereen er wel ontspannen op staat. Ook hebben we dit jaar een aantal goede ruiters erbij, zoals John Tijssen. Dat zorgt dat je toffe actie foto’s kan maken!” vertelt Fianne Imminga, eigenaar van Horse and Hunk. 

John Tijssen

Ex on the Beach

Een aantal bekende hunks staan er ook op de kalender. Op de cover kijkt hunk Robin Sterk, bekend van Ex on the Beach, je vol verlangen aan. (hoofd foto) Ook zie je het afgetrainde lichaam van Temptation Island Ramon Turba op de kalender.

Brooke Hospital

De twaalf knappe mannen werkten belangeloos mee voor het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Die hulp is hard nodi,g want als het dier niet kan werken door bijvoorbeeld een wond, dan heeft het gezin ook geen inkomsten. De stichting zorgt dat het dier weer aan het werk kan en geeft voorlichting hoe de eigenaar het beste met zijn dier kan omgaan.

Tijd voor verandering

De nieuwe kalender heeft een nieuw logo en een frisse look and feel gekregen. Na alweer 14 jaar werd het tijd voor verandering. De kalender is tot stand gekomen toen Fianne Imminga in het laatste jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde een studentcompany moest oprichten. Met een aantal medestudenten bedacht ze toen de Horse and Hunk kalender. Zij vond dat er veel kalenders zijn met mooie vrouwen erop maar er zijn maar weinig kalenders met mooie mannen erop. Tijd voor verandering! “We deden een oproep voor knappe mannen en het liefst ook nog knappe mannen die kunnen paardrijden. We kregen meer dan 300 aanmeldingen. Gelukkig waren er genoeg vriendinnen die graag meehelpen met de selectie van de mannen”, vertelt Fianne lachend.

De prachtige foto’s in de kalender zijn gemaakt door Nikki de Kerf en de video’s door Marijke Beens.

Bekijk alle hunks in onderstaande video.

Winnen?

De Hoefslag mag twee kalenders weggeven. Wil jij zo’n pracht exemplaar aan de muur? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl met je gegevens. Let op deze actie is alleen voor abonnees.

Nog geen abonnee?

Nog geen abonnee? Wellicht is dit het moment om daar iets in te veranderen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot alle premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.

Je kunt de kalender ook bestellen via www.horsandhunk.nl

Afbeelding