Afbeelding
Foto: Johnny van Bergen

Mannen met sixpack gezocht voor Horse and Hunk kalender

Algemeen
Advertisement
De makers van de Horse and Hunk kalender zijn op zoek naar ‘knappe en gespierde’ mannen om de volgende editie van de uitgave mee te vullen. "Ervaring met paarden is niet noodzakelijk, zolang je er maar niet bang voor bent!€ zo luidt de advertentie op Facebook. Daarnaast is het belangrijk dat de man in kwestie over een ‘commerciële uitstraling en sixpack’ beschikt.

Zwijmelende paardenfans

Horse and Hunk staat bekend om hun fijne kalender gevuld met mooie mannen en prachtige paarden. De kalender is al jaren populair onder de liefhebbers van deze combinatie en bovendien steun je met de aankoop van de kalender het goede doel! De mannen van Horse and Hunk moeten er wel een beetje tegen kunnen dat ze boven bedden, in zadelkamers, kantines en stallen komen te hangen. natuurlijk onder het smachtend oog van heel veel, zwijmelende paardenfans!

Brooke Hospital for Animals

De Horse and Hunk kalender staat echter niet alleen in het teken van mannelijk schoon. De opbrengst gaat namelijk naar Brooke Hospital for Animals, een stichting die zich inzet voor oude en zieke werkpaarden en ezels in Pakistan, India en Egypte. Deze werkpaarden en ezels werken onwijs hard om voor de eigenaren brood op de plank te brengen. Brooke geeft deze dieren gratis medische verzorging, zodat het dier gezond blijft en langer kan blijven werken. Dus heb jij (of ben jij) die ene knappe vriend, broer of is jouw hoefsmid een lust voor het oog? Is deze niet verlegen en durft hij prima in zijn blote torso met een stoer paard op de foto? Geef hem (of jezelf!) dan nu op voor de Horse and Hunk kalender van 2020. Bron: Hoefslag https://www.facebook.com/horseandhunk/posts/3074704579213707