Afbeelding

Sexy hunks en paarden op een kalender

Algemeen
Advertisement
Trappelende hoeven, zweetdruppels vallen van een gespierd bovenlijf af en zwoele blikken kijken recht in de camera. Dat zijn de hunks en paarden van de Horse and Hunk kalender 2021. Ze poseren met hun sixpacks op paarden voor het goede doel.

Bekende sixpacks op de kalender

Op de kalender van 2021 staan een aantal bekende hunks. De barman van First Dates, Victor Abeln, schittert op de maand januari. In zijn blauwe ogen kun je helemaal verdrinken. Op de cover en de maand juni zie je hunk Paul Luzineau. Hij won in 2019 de titel van de '˜Mooiste man van Nederland'. Hunk Luca Derin won dezelfde titel als Paul in 2018 en heeft meegedaan met het tv programma Love Island.

Doe iets goeds!

De twaalf knappe mannen zetten zich belangeloos in voor het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Die hulp is hard nodig want als het dier niet kan werken door bijvoorbeeld een wond, dan heeft het gezin ook geen inkomsten. De stichting zorgt dat het dier weer aan het werk kan en geeft voorlichting hoe de eigenaar het beste met zijn dier kan omgaan.

Meer mannen

De Horse and Hunk kalender is alweer 12 jaar geleden tot stand gekomen toen Fianne Imminga in het laatste jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde een studentcompany moest oprichten. Met een aantal medestudenten bedacht ze toen de Horse and Hunk kalender. Zij vond dat er veel kalenders zijn met mooie vrouwen erop maar er zijn maar weinig kalenders met mooie mannen erop. Tijd voor verandering! 'We deden een oproep voor knappe mannen en het liefst ook nog knappe mannen die kunnen paardrijden. We kregen meer dan 300 aanmeldingen. Gelukkig waren er genoeg vriendinnen die graag meehelpen met de selectie van de mannen', vertelt Fianne lachend.
Afbeelding
Afbeelding