Afbeelding

Gespierde mannen op prachtige paarden: De Horse and Hunk kalender 2020 is uit!

Algemeen
Advertisement
Het is weer tijd voor de lekkerste tijd van het jaar, want de Horse and Hunk kalender 2020 is uit! Twaalf knappe en gespierde mannen op de foto met prachtige paarden. Het is de kalender die al jaren de harten van menig paardenliefhebber op hol doet slaan.

Brooke Hospital for Animals

En om het '˜oeh-en-ah' gehalte van de kalender nog wat meer op te halen: De mannen lenen zichzelf belangeloos uit voor Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan.

Steigeren en galopperen

Dat de hunks uit deze editie over een flinke dosis aan lef beschikken is duidelijk. 'Ik had nog nooit op een paard gezeten en toen kreeg ik te horen dat het paard ook nog eens ging steigeren,' aldus hunk Diego Gonzales-Clark. 'Gelukkig had het paard, Any Dale's Maximus Aurelius behoorlijk wat ervaring met films en optredens en steigerde alleen op commando.' Floris Aarts rijdt vaker paard, dus voor hem was de shoot een '˜makkie'. 'Het paard waar ik op reed had er zin in en we gingen behoorlijk hard in galop, maar dat is juist leuk!' vertelt Floris.

Pikante mannen en mooie paarden

De Horse and Hunk kalender 2020 is de elfde editie van deze (om overduidelijke redenen) populaire kalender. Oprichtster Fianne Imminga is ook dit jaar trots op het resultaat. 'Dit jaar hebben we weer veel variatie aan modellen. Sommige mannen zijn ook model, maar we hebben ook hunks die geen ervaring hebben." Op deze manier probeert Imminga om voor iedereen een leuke man in de kalender te plaatsen. Wat ons betreft compleet overbodig! Want laten we eerlijk zijn: Wie kijkt er nou naar pikante mannen als er twaalf, prachtige paarden in de kalender staan? Benieuwd waar je de kalender kan kopen? Neem dan snel een kijkje op horseandhunk.nl Bron: Persbericht Foto: Nikki de Kerf
Afbeelding
Afbeelding