Afbeelding

Winactie | boek Paardnerschap (winnaar bekend)

Winacties

Geen partnerschap, maar paardnerschap ontwikkelen, hoe doe je dat? In het boek ‘Op weg naar Paardnerschap’ leer je hoe dit moet. 

Advertisement

Echte verbinding

Begeleid je paard door met hem om te gaan als paardner en ga een echte verbinding met hem aan. Het uitgangspunt is dat, alleen al door een andere fysieke houding aan te nemen en de paardentaal te imiteren, de respons van een paard verandert. Deze elementen alleen al maken dat je van de paarden respect en vertrouwen krijgt. Het veranderen van je fysieke houding is ook een hulpmiddel gebleken voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen. Paarden kunnen daarvoor een belangrijk hulpmiddel zijn. Ze helpen bij het stellen van grenzen, het overwinnen van angst, bij een burn-out of bij het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten. Dit bleek in verschillende coaching sessies, die de auteur Luc van Hoecke begeleidde. Door te reflecteren op de nieuwe houding en inzichten, gingen de deelnemers op een andere manier in de wereld staan. De positieve respons van de paarden op deze nieuwe instelling maakten dat het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van de deelnemers groeiden.

Winnen

De Hoefslag mag één exemplaar van dit verhelderende boek weg geven aan een abonnee. Wil je kans maken? Stuur dan een email met je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl.