Afbeelding

Winactie! | Boek ‘Managen als een ruiter’ (winnaar bekend)

Winacties

Leiding geven, hoe doe je dat? En hoe doe je het, zodat het vanzelf gaat, fijn teamwork geeft en ook nog eens scoort? Dat leer je niet zomaar. Het is vaak een proces met vallen en opstaan. Wat zeker helpt, is om om het eens van de andere kant te bekijken. 

Advertisement

Inspiratie paardrijden

Tijdens haar jaren als hoofdredacteur en leidinggevende van teams van kritische professionals, deed Tineke Verhoeven enorm veel inspiratie op bij haar paardrijlessen. Ze verzamelde waardevolle tips van ervaren ruiters en kwam tot nieuwe inzichten. Wat werkt echt? In ‘Managen als een ruiter’ combineert zij openhartig haar eigen, soms harde, leermomenten, met heldere adviezen van managers en topruiters. Duidelijke voorbeelden uit de praktijk van het paardrijden maken inzichtelijk hoe je met minder inspanning meer effect bereikt. Ook als het lastig wordt! 

Geheime kneepjes

Tineke noteerde 21 geheime kneepjes van het ruitervak die je bijna één op één kunt toepassen in je eigen baan. Leiden moet je in aanleg kunnen, maar leuker en beter leiden kun je leren. Een inspirerend, motiverend en verrassend boek.
Hoefslag mag één exemplaar ter waarde van €19,95 weggegeven aan een abonnee. Wil jij kans maken? Stuur dan je gegevens naar hoefslag@mediaprimair.nl.. Niet gewonnen? Dan kun jet boek ook bestellen bij www.mediaboek.nl

Geen abonnee?

Nog geen abonnee? Dan is dit misschien een mooi moment om hier verandering in te brengen. Voor maar €11,50 per maand krijg jij 16x per jaar Hoefslag Magazine in de bus, bekijk je op dehoefslag.nl meer dan 25 online Masterclasses met de beste trainers uit Europa en lees je alle premium berichten met achtergronden, opinie en interviews op dehoefslag.nl. Daarnaast maak je dus kans om iets te winnen in onze vele winacties.