Dinja van Liere - Vita di Lusso
NK Dressuur 2023
© DigiShots
Dinja van Liere - Vita di Lusso NK Dressuur 2023 © DigiShots DigiShots

NK Dressuur | Dinja van Liere stuurt Vita di Lusso naar Nederlandse titel Lichte Tour met 81,35%

Dressuur

Wat een fantastische kopgroep ruiters en combinaties. Maar liefst zes combinaties wisten een score boven de 75% te noteren. Dinja van Liere en haar toekomsttalent Vita di Lusso (v. Vitalis) staken er nog eens met kop en schouders bovenuit. Een rij vol achten brachten de combinatie naar de Nederlandse titel met een score van 81,35%.

Advertisement

Medailles

Kirsten Brouwer wist haar tweede positie vast te houden met Jack Daniels. Hoewel het jurylid bij C Kirsten op de eerste plaats zette, werd het een zilveren medaille na 78,85%. Haar paard heeft een enorm sterke motor en scoorde hoge cijfers op de zijgangen. Renate van Uytert - Van Vliet bleef nipt voor op haar trainer Diederik van Silfhout. Renate won de bronzen medaille met Just Wimphof, die danste op klanken van de Efteling. Hun kür was goed voor 77%. Diederik van Silfhout en de hengst Dante US legden beslag op de vierde plaats met 76,88%. 

Hoge scores

Nog twee amazones wisten een score van meer dan 75% bijeen te rijden. Jonna Schelstraete wist met haar talentvolle zwarte hengst Ironman de vijfde plaats te bemachtigen met 76,80%. De zesde plaats viel ten prooi aan Daphne van Peperstraten. Haar kür met Greenpoint’s Hotmail V werd beloond met 75,65%. 

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: De Hoefslag

Foto: Digishots