Manon Frishert
Manon Frishert

Kris de Vries verhuist naar nieuwe locatie: “Dit konden we niet laten schieten”

Dressuur

Kris de Vries heeft een nieuwe locatie voor haar dressuurstal gevonden in Nistelrode. Ze kan op haar nieuwe accommodatie ook haar werkzaamheden als stalamazone bij Dinja van Liere voort blijven zetten. “Ik heb alle mogelijkheden om te groeien en dat is fantastisch!”

Advertisement

Accommodatie

Kris vertelt over haar aanstaande verhuizing: “Mijn vriend woont daar in de straat en het kwam te koop. De locatie had eigenlijk alles wel wat we zochten. Ik kan er paarden houden en mijn vriend zijn bedrijven, en we kunnen alle kanten op. Het zit aan het bos en we konden deze kans niet laten schieten. Er zit een hele grote loods en daar willen we stallen in gaan maken. De buitenkant staat er al, maar er moeten nog stalwanden in. Voor nu beginnen we met zes stallen en we kunnen altijd uitbreiden. Ook maken we een buitenbaan van 20x60m, weides en paddocks. In de toekomst hoop ik een longeercirkel en stapmolen te realiseren. We hopen begin volgend jaar de paarden daarheen te halen. 


Nieuwe woning in Nistelrode 

Genieten van de sport

Sinds november 2021 is Kris werkzaam voor Dinja van Liere. “Het was een uur rijden naar Dinja en straks zit ik vijf minuten bij haar vandaan. Dat is ook extra fijn, want ik heb het enorm naar mijn zin. Ik heb zelf nu vier paarden staan en rijd twee paarden van andere mensen. Zij komen naar mij toe en ik wil wel proberen dat de blijven doen. Mijn eigen paarden verhuizen mee en ik heb ruimte voor twee trainingspaarden. In het begin moeten we even op starten, maar we zullen zien wat de toekomst ons brengt. We kunnen hier allebei ons ding doen en we wonen samen, beter kan niet. Ik hoop met de paarden die ik rijd op het hoogste niveau mee te kunnen rijden en genieten van de sport!”

Bron: Hoefslag, overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via hoefslag@mphorses.nl is niet toegestaan.

Foto’s: Manon Frishert / Kris de Vries

Nieuwe woning