Emmelie Scholtens - Indian Rock
CHIO Rotterdam 2022
© DigiShots
Emmelie Scholtens - Indian Rock CHIO Rotterdam 2022 © DigiShots DigiShots

CHIO Rotterdam | Emmelie Scholtens: “Ik ben realistisch *Video*

Dressuur CHIO Rotterdam

Emmelie Scholtens was vandaag vierde in de Grand Prix van de Nations Cup op het CHIO in Rotterdam. Was ze tevreden over haar proef met Indian Rock, waarmee ze vierde werd met 72,78%, achter Dinja van Liere en Patrik Kittel? Emmelie blikt terug op haar proef met Jacob Melissen voor De Hoefslag. Nederland staat gedeeld op de eerste plaats in de Nations Cup, die zaterdag beslist wordt.

Advertisement

Powerhouse

In de proef liet Indian Rock zien wat voor powerhouse hij is. Hij wil zo graag werken voor zijn amazone. Af en toe zit hem dat nog iets in de weg, zoals in de eerste piaffe waarin hij nog even de balans moest vinden, omdat hij zoveel gaat zitten. 

Daarnaast galoppeerde hij aan in het aan passageren en ging de serie om de twee de mist in. Verder was het volop genieten van deze kwaliteitsvolle een zeer veel belovende combinatie. Met een passage om van te watertanden, met zoveel energie, expressie en afdruk. 

Reactie Emmelie

Bekijk hieronder haar reactie na afloop. Helaas is de geluidskwaliteit iets minder dan jullie van ons gewend zijn, maar we wilden jullie dit filmpje niet onthouden.

Bron: De Hoefslag