Nars Gottmer - Dicaprio Swing
Subtop De Meern 2021
© Digishots
Nars Gottmer - Dicaprio Swing Subtop De Meern 2021 © Digishots Leanjo de Koster

Nars Gottmer verhuisd naar Vledder: “Ik vermaak me hier wel!”

Dressuur

Twee weken geleden verhuisde Nars Gottmer met zijn tien paarden van Den Ham naar Vledder. Nadat hij jarenlang zijn dressuurstal runde op het bedrijf van Matty Marissink, verruilde Nars dat in december voor Stal Galaxy in Den Ham.

Advertisement

Niet zoals gehoopt

“Ik kwam er al snel achter dat Den Ham niet helemaal was wat ik gehoopt had. Het ging wat moeizaam en ik was er niet blij. Qua ligging was het natuurlijk wel ideaal. Ik werk nog altijd veel samen met Matty net als voor eigenaren Witte van Moort. Zij kwamen regelmatig kijken of koffie drinken. Heel gezellig”, vertelt Nars.

Nieuwe locatie

“Maar als het niet werkt, dan werkt het niet. En er komt niet zomaar iets beters op je pad. Ik heb daarom overlegd met Witte van Moort, de nieuwe locatie is namelijk één uur rijden voor ze. ‘Als je dat wilt, dan moet je dat doen’, was het antwoord dat ik kreeg. Daar ben ik ze heel dankbaar voor. Voor Matty is de nieuwe locatie even ver weg als Den Ham.” Nars nam dus contact op met Lisanne Veenje, van Stal Jede in Vledder. “Ik heb haar gebeld, met de vraag of ze stallen vrij had. Daarna ben ik langsgegaan en zo is het tot stand gekomen.”

Professioneel

Nars staat er inmiddels twee weken. “De meiden op stal hier zijn harstikke leuk. Zij zitten natuurlijk in de friezen, maar dat stoort elkaar helemaal niet. Het is een super professionele accommodatie en de sfeer is net zo. We houden allemaal rekening met elkaar, hebben hele goede binnen- en buitenbanen en een renbaan. Ik vermaak me hier dus wel!”

Bron: Hoefslag / Overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan

Foto: Digishots