Nars Gottmer - Goldenboy Vinckenburgh
Subtop De Meern 2021
© Digishots
Nars Gottmer - Goldenboy Vinckenburgh Subtop De Meern 2021 © Digishots Leanjo de Koster

Eigen accommodatie voor Nars Gottmer: “Super veel zin in”

Dressuur

Na jaren lang zijn dressuurstal gerund te hebben op het bedrijf van Matty Marissink, waar hij veel mee samen werkte, gaat Nars Gottmer, vanaf 1 januari 2022, een eigen accommodatie betrekken. De samenwerking met Matty Marissink blijft wel bestaan. Nars wil graag groter en meer faciliteiten aanbieden en dat kan op zijn nieuwe stek in Den Ham.

Advertisement

Groter

“Ik wilde heel graag wat meer op eigen benen staan en groter gaan dan wat ik had. Op de nieuwe stal in Den Ham, Stal Galaxy, heb ik alle faciliteiten tot mijn beschikking om uit te breiden. Zo is er een hengstenstation met laboratorium. Wat het voor mij makkelijker maakt om de hengsten te laten dekken. Eerder moest ik steeds heen en weer rijden met ze en dat kost veel tijd. Verder kan ik nu ook buitenlandse klanten en hun paarden onderbrengen, als ze bij willen komen trainen en wellicht wedstrijden willen rijden in Europa. Daar is veel vraag naar en dat vind ik ook een hele mooie toevoeging”, vertelt Nars.

Prachtig

“Het is een prachtige accommodatie, met een mooie binnenbaan, een grote buitenbaan en lichte en grote stallen met ramen, zodat de paarden altijd lekker naar buiten kunnen kijken. Er zijn verschillende zand- en graspaddocks, waar de paarden overdag heerlijk kunnen vertoeven.”

Dankbaar

“Ik ben heel dankbaar voor de eigenaren die het vertrouwen in mij hebben om deze stap te nemen. Voor de familie Witte van Moort rijd ik drie paarden en zij ondersteunen mij ook hierin. Naast de toevoegingen blijf ik gewoon paarden trainen, wedstrijden rijden en me richten op de verkoop. Ik heb super veel zin om in Den Ham aan de slag te gaan!”

Bron: De Hoefslag