Hennessy
Hennessy Helgstrand Dressage

Hennessy verkocht aan Tom Verhoeven: “Doortrainen naar hoogste niveau”

Dressuur

De hengst Hennessy (v. De Niro) is verkocht en komt vanavond aan in Nederland. Steffi Verhagen, mede-eigenaar van Verhagen Horse Service, is super blij. Samen met Van de Lageweg was zij eigenaar van Hennessy.

Advertisement

Asten

“Vanavond komt hij al aan in Asten”, vertelt Steffi. “Ik ben zo blij, dat Hennessy voor de sport behouden blijft en dat ik hem kan opzoeken. Ik mocht er vanavond al heen als ik wil, maar dat zal wel morgen worden. Ook gaat hij naar een jonge ruiter. Dat is zo leuk. Amerika was natuurlijk fijn voor een reisje daar naar toe, maar dit is zo veel mooier. Asten ligt hier bijna om de hoek. “

Tom Verhoeven

Hennessy is gekocht en gaat gereden worden door Tom Verhoeven. Deze 20-jarige ruiter heeft een jaar geleden Next Level Stables opgezet. “Met Hennessy hoop ik door te trainen tot het hogere niveau, samen te leren en te gaan genieten van het werk er naar toe. Dinsdag en woensdag ben ik wezen rijden bij Helgstrand en vandaag komt Hennessy al naar Asten. Wij hebben hier een stal waar ik veel paarden train voor de verkoop. Jonge paarden, maar ook tot Prix st. Georges-niveau. Het is fijn dat ik nu ook een paard heb, die samen met mij kan doorstromen tot het hogere werk. Natuurlijk blijft de hengst ook beschikbaar voor de fokkerij, maar de sport staat wel voorop.”

Niet alleen

“Ik heb fijne sponsoren die mij helpen om mijn droom te verwezenlijken. Samen met een investeerder heb ik Next Level Stables kunnen kopen via Pand en Paard makelaardij. Ook heeft hij voor mij al meerdere sportpaarden gekocht. Zo komt Hennessy dan ook niet alleen. Bij Andreas Helgstrand hebben wij nog een 6-jarige Franklin nakomeling gekocht. Ook deze gaan we doortrainen voor het hogere werk. Ik ben zo super blij met deze kansen.”

Bron: Hoefslag, overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan