Beatriz Ferrer Salat - Delgado
FEI World Equestrian Games Tryon 2018
© DigiShots
Beatriz Ferrer Salat - Delgado FEI World Equestrian Games Tryon 2018 © DigiShots DigiShots

Grand Prix-paard Delgado met pensioen

Dressuur

Ruim twee jaar na zijn laatste internationale wedstrijd en zijn deelname aan het EK in Rotterdam waar hij werd uitgeschakeld in de Special Grand Prix, neemt Delgado, officieel afscheid van de wedstrijdsport. Op zaterdag 27 november tijdens de Madrid Horse Week rijden ze voor het laatst hun kür op muziek.

Advertisement

Vaste waarde

De nu twintig jaar oude Westfaalse ruin van De Niro werd in 2015 derde tijdens de individuele proef op de Europese kampioenschappen in Aken. Zijn vaste amazone is de Spaande Beatriz Ferrer Salat. Ze zijn jaren van vaste waarde geweest voor het Spaanse team. Ze namen deel aan de Wereldruiterspelen van Tryon en aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Na het starten van de Grand Prix in CDI in 2010 in Achleiten, won het Spaanse koppel vervolgens op CDI’s in Fritzens, Toledo, Compiègne, Vidauban, Barcelona, Oliva, Segovia, Madrid en Saumur.

Elegance

Beatriz Ferrer Salat komt nu in de Grand Prix uit met de vos Elegance met wie ze afgelopen weekend deelnam aan de Wereldbekerwedstrijd in Lyon, in de Lichte Tour komt ze uit met Rosino, Dark Rose de Fangar en First Lady.

Bron: Dressprod

Foto: Digishots