Yvonne Snieder - TandArt Glory Days
Subtop De Meern 2021
© Digishots
Yvonne Snieder - TandArt Glory Days Subtop De Meern 2021 © Digishots Leanjo de Koster

Grand Prix-paard TandArt Glory Days naar Emmelie Scholtens

Dressuur

De tienjarige Jazz-nakomeling TandArt Glory Days is verhuisd naar de stallen van Emmelie Scholtens. Yvonne Snieder kreeg de ruin als zesjarige op stal en leidde hem zelf op naar de Grand Prix. “Hij was zadelmak en had een wedstrijd gelopen maar was nog wel heel groen”, vertelde ze eerder.

Advertisement

Debuut

Afgelopen februari debuteerde het paar in de Grand Prix. De combinatie kreeg op de eerste 64,31% voor hun proef tijdens CDN Tolbert. “Glory Days heeft heel veel talent en we zijn hard op weg om alles te bevestigen. De ervaring krijgen we alleen door te starten. Mijn doel is om 67% te gaan rijden. Het is een paard die door kan groeien naar 70%, daar heb ik alle vertrouwen in. Hij heeft alles in huis maar moet er nog meer in groeien en leren doseren”, vertelde Yvonne na afloop.

Dankbaar

Op Facebook schrijft Yvonne “Het is een groot gemis, maar het is goed zo! Glory Days is verhuisd, en heeft een stal betrokken bij een amazone waar ik veel bewondering voor heb: Emmelie Scholtens. We hebben ze afgelopen vrijdag samen in actie mogen bewonderen. Hij voelt zich al thuis en doet het super goed. Een toch wel trots gevoel dat ze er zo op weg kon rijden. Dankbaar voor alle mooie ritten die we hebben gemaakt, en ik blijf zeker de loopbaan van dit hele speciale paard volgen.”

Bron: Facebook Yvonne Snieder

Foto: Digishots