Dinja van Liere - McLaren
KWPN Hengstencompetitie 2022
© DigiShots
Dinja van Liere - McLaren KWPN Hengstencompetitie 2022 © DigiShots DigiShots

KWPN publiceert startlijsten finale Hengstencompetitie

Algemeen

Donderdagavond 3 februari staat het in Ermelo volledig in het teken van de KWPN Hengstenkeuring, waar de dressuurhengsten het spits af mogen bijten. Zij worden gevolgd door de springhengsten, die zaterdagmiddag 5 februari de finale mogen lopen. Het KWPN heeft de startlijsten inmiddels bekend gemaakt.

Advertisement

Springen

Bij de springhengsten in de L-klasse hebben er twee 0 strafpunten in het tussenklassement: Mindset ES (v. Aganix du Seigneur) en Maximus VDL (Zirocco Blue VDL). Op M-niveau loopt La Costa ES (v. Mosito van het Hellehof) vooraan onder Gerd Jan Horsmans. In het Z/ZZ wordt het tussenklassement gedomineerd door Dennis van den Brink en Kallas (v. Dallas VDL).

Dressuur

McLaren (v. Morricone) loopt op dit moment onder Dinja van Liere nog op koers voor een eerste plek in het L van de de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur. In de klasse M gaat Las Vegas (v. Ferdeaux) aan de leiding, gereden door Franka Loos. GLOCK’s Taminiau (GLOCK’s Toto Jr.) Hans Peter Minderhoud staan in de klasse Z/ZZ-L bovenaan in de tussenstand. 

Startlijsten

De startlijsten van beide competities zijn hier te vinden

Bron: KWPN

Foto: DigiShots