Paardenbenen
Blom's voorjaarswedstrijd 2015
© DigiShots
Paardenbenen Blom's voorjaarswedstrijd 2015 © DigiShots DigiShots

Blom Hengstencompetitie: startlijst tweede competitiewedstrijd

Springen

Op donderdag 25 laten de hengsten zich voor de tweede keer zien in de Blom Hengstencompetitie. Wie gaat er deze keer winnen. Het is alles behalve een uitgemaakte zaak, en dat zorgt ervoor dat het heel spannend kan worden. Het  KWPN heeft de voorlopige startlijst bekend gemaakt. De competitie is te volgen via de livestream op kwpn.tv.

Advertisement

Avondprogramma

Vanaf 17.30 uur start de wedstrijd met de klasse Z/ZZ. Aansluitend hierop volgt gelijk de prijsuitreiking. De klasse M begint vanaf 19.00, waarna de klasse L volgt. De eerste manche begint om 20.35 uur, de tweede manche volgt om 21:25 uur.

Kallas

Na de tweede competitiewedstrijd kan het tussenklassement van de hengstencompetitie worden opgemaakt. Dan wordt het duidelijk of de winnaars van de eerste competitiewedstrijd hun koppositie vast kunnen houden. Vorige keer was Kallas winnaar in het Z/ZZ. Ruiter Dennis van den Brink vertelde toen over de zoon van Dallas VDL uit een Quality Time-moeder: “Voor mijn gevoel heeft Kallas heel veel in zijn mars, en het is mooi dit hengstencompetitie-seizoen gelijk met een zege te beginnen.” Of Kallas en Dennis er opnieuw met de winst vandoor gaan, zullen we volgende week ervaren. 

Bekijk hier de startlijst.

Bron: KWPN

Foto: DigiShots