Skye Morssinkhof - G Vingino Blue
World Equestrian Festival CHIO Aachen 2021
© DigiShots
Skye Morssinkhof - G Vingino Blue World Equestrian Festival CHIO Aachen 2021 © DigiShots DigiShots

CHIO Aken | Skye Morssinkhof na overwinning: “Ze was beter dan ooit”

Algemeen

Skye Morssinkhof schreef de Young Riders-rubriek vanmiddag op haar naam op het CHIO Aken. Met haar G-Vingino-Blue (v. Zirocco Blue VDL) bleef ze foutloos in een tijd van 63,90 seconden. In de rubriek streden 20 deelnemers voor het podium. De Nederlandse Iris Michels werd elfde met Bugano de l’Abbaye (v. Ugano Sitte).

Advertisement

Bijzonder

Skye vertelt enthousiast na haar overwinning “Het is een hele eer om hier te mogen rijden. Misschien maak ik dit maar één keer in mijn leven. Om hier te rijden is al bijzonder maar dan ook nog winnen is iets waar je alleen maar van kan dromen.”

Alles klopte

“Ik moest als 14e naar binnen en ik had al gezien dat iedereen er vol voor ging. Gister reed ik best wel op safe en nu wilde ik er echt voor gaan. Vanaf de eerste hindernis klopte het. Alle plannen die we gemaakt hadden lukten perfect. Het gevoel om in die arena te rijden is onbeschrijfelijk. Door Corona zaten er nog niet zoveel mensen maar die er waren deden enthousiast mee. Mijn merrie Vingino voelde goed aan en ik denk dat ze er ook van genoot. Ik had het gevoel dat ze het gras prettig vond om op te lopen en ze was beter dan ooit!”

Bron: Hoefslag, overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan.

Foto: Digishots