Afbeelding

Winactie | Dubarry Foxrock Outdoor-laars

Winacties

“Ik ben niet gemaakt voor de winter, het kan mij niet warm genoeg zijn. Ik heb ook altijd last van koude voeten. Ik zit natuurlijk veel in mijn warme kantoor om steeds weer een mooie Hoefslag te maken, maar daarnaast ben ik veel buiten met en vóór onze paarden en pony’s en geef ik les. Standaard jodphurs zijn nou niet bepaald warm. Ik stond dan ook vooraan toen we de Foxrock-winterlaarzen van Dubarry mochten testen”, steekt community redacteur Denise Dekens van wal. 

Advertisement

Heerlijke voering

“Ik was bekend met de Galway Outdoor-laars van Dubarry, maar deze kende ik nog niet. Hij lijkt op de Galway, maar dan als enkellaars. Je stapt er dus makkelijk even in en wat het grote pluspunt van deze outdoor-laars is, is de voering van imitatiebont. Wat voelt dat zacht aan en nog belangrijker; het is heerlijk warm! Deze laars is, net als andere modellen van Dubarry, 100% waterdicht en gemaakt van zacht en soepel leer. De zool is van rubber en lekker stevig.”


Stijlvol

“De laars is zeer stijlvol, dus je kunt ze prima aanhouden als je even een boodschap moet doen. Hij is natuurlijk niet alleen geschikt voor in en om de stal of om warm te blijven tijdens het lesgeven of op concours, ook voor een winterse wandeling met de hond trek ik ze graag aan. Voor mij geen koude voeten meer!”

Winactie

De Hoefslag mag een paar van deze heerlijke laarzen ter waarde van €329,- weggeven aan en abonnee! Kans maken? Vul dan dit formulier in en wie weet ga jij binnenkort met warme voeten en stijlvol door het leven. De Fockrock is verkrijgbaar in de maten 35 tot en met 43, in de kleuren walnut (foto’s) en zwart/bruin. Voor meer informatie kijk op www.dubarry.com.


(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.

Afbeelding
Afbeelding