Afbeelding

Winactie | Win een paar Dubarry outdoor laarzen naar keuze! (t.w.v. maximaal €499,-)

Winacties

Haal het beste uit je buitenactiviteiten met Dubarry outdoor laarzen en schoenen. Met soepel duurzaam leer, geoptimaliseerd ademend vermogen en betrouwbare waterdichte bescherming blijven je voeten droog en comfortabel, de hele dag door, het hele jaar door. Dankzij de diversiteit aan pasvormen, stijlen en kleuren stap je gegarandeerd zelfverzekerd de deur uit. Maak nu kans op Dubarry outdoor laarzen in een stijl en kleur naar keuze

Advertisement

Warme voeten

Als de temperatuur daalt en het begint te vriezen, is er niets zo vervelend als het hebben van koude voeten. Of je nu onderweg bent naar de stal of je klaarmaakt voor een stadswandeling tijdens bar winterweer, je wilt een warme draagervaring bij elke stap! Dubarry outdoor laarzen zitten standaard vol met weerbestendige elementen.

Kans maken?

Maak nu kans op een paar lage of hoge Dubarry laarzen, ter waarde van maximaal €499,-. Stijl en kleur zijn naar keuze. Kijk op dubarry.com welke varianten er zijn. Om kans te maken vul je dit formulier in en wie weet win jij die prachtige outdoor laarzen!

De winnaar ontvangt op 30 december persoonlijk bericht.
Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze winactie


Afbeelding