Afbeelding

Winactie | Boek Moordende paardenrace

Winacties

Moordende paardenrace’ is de nieuwe thriller van thrillerauteur Vera Stupenea. Een uiterst spannend verhaal over een jonge vrouw die bij toeval in de glamourwereld van de paardensport terecht komt.

Advertisement

Vierde thriller

Vera debuteerde eind 2017 met ‘Moord om de hoek’. Na haar, enthousiast ontvangen debuut, verscheen in 2019 ‘High class date’ en ook dát boek kreeg lovende kritieken, evenals nummer drie ‘Bullseye’ (2021) en nu is haar vierde thriller verschenen. In ‘Moordende paardenrace’ heeft de glamourachtige wereld van de paardenraces en -handel (op de drafbaan in Wolvega en vele buitenlandse drafbanen) een prominente rol alsmede het feit dat er in die wereld heel veel geld wordt vergokt. Door haar partner, een toonaangevend persoon in de Nederlandse drafsport, is Vera in aanraking gekomen met deze fascinerende wereld en bevat het verhaal derhalve diverse autobiografische elementen. 

QR-codes

Haar nieuwe boek bevat diverse QR-codes die verwijzen naar speciaal voor dit doel gemaakte filmpjes en foto’s van paardenraces, paardenveilingen en dergelijke die de personages uit het boek bezoeken. De auteur huurde daar een professioneel bureau voor in om haar lezers een extra beleving te bieden. 

Winactie

De Hoefslag mag twee exemplaren van dit spannende boek weggeven aan abonnees. Wil je mee doen? Vul dan dit formulier in.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn. 

Voor meer informatie over het boek of om hem zelf te bestellen: www.verastupenea.nl