Afbeelding

Zo voer je supplementen eenvoudig aan moeilijke eters

Verzorging

Herken je dat? Heb jij je uiterste best gedaan om hét passende supplement te vinden voor je paard, trekt hij zijn neus er voor op! Sommige paarden kunnen nogal kieskeurig zijn als het om eten gaat, tot aan frustratie van de eigenaar toe.

Advertisement

Wennen aan andere smaken

Vaak willen we te snel en realiseren we ons niet altijd even goed dat een paard moet wennen aan andere smaken bij het vertrouwde rantsoen. Sommige supplementen hebben een vrij sterke of aparte smaak en/of geur. Als een paard dit nog niet eerder geproefd heeft, bijvoorbeeld jonge paarden, dan kan dit best even duren voor het geaccepteerd wordt.

SluesliMix

Daarom heeft VITALstyle een nieuw product ontwikkeld: SluesliMix. Dit is een enorm smakelijke én gezonde slobber- en mueslimix voor paarden. SluesliMix is vrij van granen, luzerne, soja en melasse. Het is vanwege het lage suiker- en zetmeelgehalte geschikt voor ieder paard! Extra handig is dat het zowel droog als muesli, maar ook vloeibaar als slobber gevoerd kan worden. Bijvoorbeeld om supplementen doorheen te mengen, maar ook zeker om een gezonde lekkernij te geven, zonder dat je extra granen of suiker voert. Ook is SluesliMix vrij van toegevoegde vitaminen en mineralen. Zo kun je niet overdoseren en kan het goed met een balancer zoals OerBalans gecombineerd worden. Ideaal als je de maaltijd van je paard wat meer volume wil geven!

Bijzonder smakelijk

SluesliMix is bijzonder smakelijk, handig bij moeilijke eters en echte fijnproevers. Ook ideaal als je paard niet dol is op het huidige (kracht)voer of een bepaald supplement. SluesliMix is enorm smakelijk en favoriet van menig kieskeurig paard! Shop SluesliMix tot 1 oktober met 20% korting en ontvang een VITALstyle voerschep cadeau!

Waarom deze slobber- en muesli mix?

  • Gezonde extra of en ideaal om supplementen doorheen te mengen.
  • Al na enkele minuten na het toevoegen van water te voeren.
  • Vezelrijk en bevat pro- en prebiotica voor een goede vertering.
  • Vrij van chemische conserveringsmiddelen en antioxidanten.
  • Bevat geen bietenpulp, dus veilig droog te voeren.
  • Past in elk rantsoen door het lage suiker- en zetmeelgehalte en de gezonde receptuur.

    Liever eerst proberen? Bestel een proefzakje SluesliMix.
Afbeelding