Afbeelding

Winactie | Boek ‘Royal Horses - De Kroon en de droom’ (winnaar bekend)

Winacties

Paparazzi, flitsende camera’sen schandalen. Het leven van Grace staat van de ene op de andere dag op zijn kop en daar is er maar één schuldig aan; Edward, of liever; prins Tristan. Grace voelt zich nog steeds verraden door zijn leugens. Waarom heeft hij haar niet verteld wie hij werkelijk is? Maar wanneer Edward voorstelt om samen de pers te ontvluchten, kan Grace geen nee zeggen.

Advertisement

Glamour, passie en paarden

Vooral, omdat haar hart nog steeds sneller gaat kloppen als ze Edward met de paarden aan het werk ziet. Of als hij haar op die bepaalde manier aankijkt... Maar is Grace echt klaar om zijn wereld in te stappen en weet zij wat haar te wachten staat? ‘Royal Horses-De kroon en de droom’ is het tweede deel van de heerlijke feel good trilogie van auteur Jana Hoch en volgt na ‘Royal Horses-De kroon en het hart’. Het is een modern liefdesverhaal vol glamour, passie en paarden. 

Luxe editie

Jana Hoch traint zelf paarden en weet dus waar ze het over heeft. Het boek is een luxe, gebonden editie met goudfolie. De Hoefslag mag één exemplaar van dit boek weggeven. Het is niet alleen een heel mooi verhaal waarin je je laat meeslepen, het is ook nog eens een pareltje om te zien. Ben je abonnee en wil je kans maken? Stuur dan een email met je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl en wie weet staat hij binnenkort bij jou in de kast. Je kunt het boek ook aanschaffen bij de betere boekhandel voor €20,99. 

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.